ک
ک
[rt_quote]
گوسفند نژاد شاروله در سراسر کشور فرانسه یافت می شود و پرورش این نژاد به دلیل داشتن صفات مادری مطلوب و کیفیت تولید گوشت در کشورهای دیگر نیز گسترش یافته است.
[/rt_quote]
معرفی گوسفند نژاد شاروله
گوسفند نژاد شاروله در سراسر کشور فرانسه یافت می شود و پرورش گوسفند نژاد شاروله به دلیل داشتن صفات مادری مطلوب و کیفیت تولید گوشت، در کشورهای دیگر نیز گسترش یافته است. این نژاد به صورت آزاد و نیمه آزاد پرورش می یابد. جفت گیری گوسفند نژاد شاروله در اوایل پاییز صورت می گیرد. میش نژاد شاروله می تواند بره های خود را در مراتع پرورش دهد. بلوغ زودرس، چند قلوزایی مطلوب و توانایی تولید شیر کافی برای پرورش بره ها از دیگر صفات مثبت این نژاد به شمار می آید. در این نژاد حدود 80 درصد از بره های دوقلو در کنار یکدیگر پرورش می یابند. سرعت رشد بالا در این نژاد به پرورش دهندگان کمک می کند تا بره های سنگین تر با لاشه هایی بدون چربی اضافه داشته باشند. این نژاد جزو نژادهای برتر دنیا در تولید گوشت می باشد. صفات مطلوب تولید گوشت در این نژاد موجب گسترش استفاده از قوچ نژاد شاروله در ایجاد نژاد های دورگه در سطح ملی و بین المللی می گردد. در حال حاضر واردات قوچ نژاد شاروله در بیش از 20 کشور جهان انجام می شود. معمولاً این نژاد حدود 40 تا 50 درصد از صادرات ژنتیکی گوسفند را در فرانسه به خود اختصاص می دهد.
سرعت رشد بالا در گوسفند نژاد شاروله به پرورش دهندگان کمک می کند تا بره های سنگین تر با لاشه هایی بدون چربی اضافه داشته باشند.
دلایل انتخاب گوسفند نژاد شاروله
از جمله اهداف انتخاب ژنتیکی این نژاد حفظ و بهبود صفات مرتبط با تولید گوشت ( رشد، ساختار بدن، کیفیت لاشه و پرواربندی )، حفظ خصوصیات و صفات مادری ( بلوغ زودرس، باروری، چندقلوزایی و توانایی تولید شیر ) آنها بوده که برای یک نژاد گوشتی قابل توجه است. تکثیر پایه پدری این نژاد در فرانسه یا سایر کشورها می تواند به صورت طبیعی یا از طریق تلقیح مصنوعی دام ها انجام شود.
برخی از دلایل مشهور بودن و محبوبیت گوسفند شاروله به شرح زیر می باشد:
گوسفند نژاد شاروله می تواند بره های خود را در مراتع پرورش دهد. بلوغ زودرس، چند قلوزایی مطلوب و توانایی تولید شیر کافی برای پرورش بره ها از صفات مثبت این نژاد به شمار می آید.
جدول مشخصات و ویژگی های گوسفند نژاد شاروله
متن پاراگراف
خوراک دام سبک: کنسانتره گوسفند پرواری ، کنسانتره عمومی گوسفند ، کنسانتره میش شیرده ، کنسانتره میش آبستن سنگین ، کنسانتره فلاشینگ گوسفند ، کنسانتره استارتر بره و بزغاله
خوراک دام سنگین: انواع کنسانتره گاو شیری ، کنسانتره گاو انتظار زایش (گاو آبستن) ، کنسانتره تلیسه (گاو غیرشیری) ، کنسانتره گاو خشک ، کنسانتره گوساله پرواری ، کنسانتره استارتر گوساله
مشاهده قیمت خوراک دام و خرید خوراک دام از کارخانه تولید خوراک دام دستچین عالی
فیلم کوتاه معرفی گوسفند نژاد شاروله
یکی از سودزاترین و راحت ترین نژادها برای پرورش گوسفند ، پرورش گوسفند شاروله است که مبدأ اولیه آن کشور فرانسه بوده است. گوسفند نر شاروله به طور متوسط ۱۳۰ کیلوگرم گوسفند ماده شاروله تا ۹۰ کیلوگرم وزن دارد.
فیلم کوتاه معرفی گوسفند نژاد رومانف
گوسفند رومانف در اصل متعلق به دره ولگا واقع در شمال غرب مسکو در روسیه است، میش رومانف می تواند در هر فصلی از سال بره زایی داشته و چهار، پنج و حتی شش قلوزایی داشته باشد.
فیلم کوتاه معرفی گوسفند نژاد شاروله
یکی از سودزاترین و راحت ترین نژادها برای پرورش گوسفند ، پرورش گوسفند شاروله است که مبدأ اولیه آن کشور فرانسه بوده است. گوسفند نر شاروله به طور متوسط ۱۳۰ کیلوگرم گوسفند ماده شاروله تا ۹۰ کیلوگرم وزن دارد.
فیلم کوتاه از فرآیند تولید در کارخانه خوراک دام دستچین
1- مواد اولیه (جو، ذرت، کنجاله های سویا، کلزا، آفتابگردان، سبوس گندم) وارد کارخانه خوراک دام شده، مواد اولیه پس از بازدید و در صورت لزوم کنترل کیفیت آزمایشگاه تخلیه می گردند. 2- چنانچه ضایعاتی در مواد اولیه وجود داشته باشد جداسازی می گردند. 3- نهاده ها آسیاب شده و به ذرات ریز متناسب با تغذیه دام هدف تبدیل می شوند. مجموعه مواد اولیه شامل غلات و کنجاله های آسیاب شده وارد میکسر می شوند. همزمان ریز مغذی های خاص که بطور طبیعی در نهاده ها وجود ندارند به ترکیب افزوده می گردند. مواد به طور یکنواخت و همگن با یکدیگر مخلوط می شوند. 4- مواد مخلوط شده وارد دستگاه کاندیشنر می شوند. ملاس چغندر برای خوش خوراک شدن و چسبندگی ذرات به مخلوط اضافه می گردد. همزمان تزریق بخار به منظور میکروب زدایی، پخت و تسهیل هضم خوراک در دستگاه گوارش دام انجام می گردد. 5- محصول نهایی در دستگاه پلت ساز تحت فشار بالا قرار می گیرد. طی این فرآیند مواد به کنسانتره پلت (توده های فشرده فشنگی) تبدیل می شوند. 6- دانه های پلت به مدت معینی تحت جریان شدید هوا قرار می گیرند. در این فرآیند دانه های پلت رطوبت خود را از دست داده، خشک و خنک می گردند. 7- انتقال به سیلوهای نگهداری و بارگیری به مقصد مراکز مصرف.
فیلم کوتاه در باره کالبد شکافی گوسفند و تشخیص علت مرگ گوسفند
در این ویدیو کالبد شکافی گوسفند انجام می گیرد تا علت مرگ گوسفند مشخص شود. زیاده روی در خوردن دانه های غلات (در این ویدیو دانه های گندم) و سپس نفخ شکم گوسفند، باعث مرگ گوسفند شده است. علت های شایع نفخ شکم گوسفند عبارتند از: تغذیه گوسفند با علوفه سبز تازه به خصوص شبدر ، یونجه و ….. به مقدار بیش از اندازه ( پرخوری گوسفند )، تغذیه گوسفند با دانه های غلات مانند جو ، ذرت ، گندم و ….. به مقدار بیش از اندازه و بدون رعایت دوره عادت پذیری گوسفند، تغذیه گوسفند با کنسانتره حاوی مقدار بالای غلات مانند جو، ذرت، گندم و … به مقدار بیش از اندازه و بدون رعایت دوره عادت پذیری، …..
فیلم کوتاه از یک مزرعه پرورش گوسفند مدرن صنعتی
فیلم آموزشی نمونه یک مزرعه پرورش گوسفند مدرن و صنعتی که تا حدود زیادی راه و رسم پرورش گوسفند در دنیای صنعتی امروز را به علاقه مندان به پرورش گوسفند نشان می دهد. دراین فیلم با خوراک دهی در یک واحد صنعتی، شیردهی به بره به روش تغذیه خزشی ، از شیر گرفتن بره ، دوره جایگزینی شیر با خوراک خشک و جمع آوری کود به روش صنعتی آشنا شوید.
فیلم کوتاه از یک مزرعه پرورش گوسفند در یک روستا در انگلستان
اطمینان یافتن از تولد بره های سالم به بهبود اقتصاد دامداری کمک می کند. در این فیلم کارگر مزرعه به محض ظاهر شدن علائم زایمان گوسفند اقدامات کمکی جهت تسهیل زایش گوسفند را آغاز می کند. بدین ترتیب از سالم به دنیا آمدن بره ها اطمینان حاصل می شود. وی پس از زایمان گوسفند نیز سایر اقدامات حیاتی لازم را برای حفظ بره تازه به دنیا آمده انجام می دهد.
فیلم کوتاه معرفی بز نژاد سانن
شناخت بز سانن و بز آلپاین از نظر ظاهری در این ویدیوی آموزشی کوتاه می تواند به افرادی که برای اولین بار به موضوع پرورش بز سانن و پرورش بز آلپاین فکر می کنند کمک کند.
فیلم کوتاه معرفی بز نژاد آلپاین
بز آلپاین ، نژادی با جثه نسبتاً بزرگ هستند. مقدار تولید شیر بز آلپاین بالاست و از این نظر شهرت دارند. زایمان بز آلپاین فصلی و در هر بار زایش از یک تا چهار بزغاله به دنیا می آورد. این ویدیوی آموزشی کوتاه می تواند به افرادی که برای اولین بار به موضوع پرورش بز آلپاین فکر می کنند کمک کند.
فیلم کوتاه در باره پرورش گوسفند در کشور پرجمعیت هندوستان
پرورش گوسفند در کشور جهان سومی هندوستان از رونق بسیار زیادی برخوردار است. در هند کشاورزی به صورت وسیعی رواج دارد و قیمت علوفه مورد نیاز نیز پائین است. بازار پرمصرف گوشت برای تأمین نیاز غذایی جمعیت زیاد باعث شده است تا پرواربندی گوسفند در تمام نواحی آن پر رونق و سودزا باشد. در این کشور گوسفند با تغذیه مناسب 40 تا 50 کیلوگرم وزن خود را طی مدت 10 تا 12 ماه به دست می آورد. گوسفند زنده تقریباً نصف قیمت گوسفند ذبح شده تمام می شود و هر گوسفند تقریباً به 2 کیلوگرم خوراک نیاز دارد. رسیدگی منظم و برنامه ریزی و هزینه مناسب، سود زیادی را برای پرورش دهندگان گوسفند در کشور هند به همراه دارد.
فیلم چگونگی تولید سیلاژ ذرت بسته بندی
ذرت علوفه ای بسته بندی و عمل آوری شده یا سیلوی ذرت تخمیر شده یکی از اصلی ترین اجزای تشکیل دهنده خوراک دام در دامداری ها و گاوداری ها و مراکز پرورش گاو شیری است. در این ویدیوی آموزشی با چگونگی تولید سیلوی ذرت بسته بندی شده به صورت استاندارد آشنا می شوید.
فیلم خلاصه شده از جمع آوری ذرت علوفه ای تا عمل آوری سیلاژ ذرت
فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت.
فیلم عمل آوری سیلاژ ذرت
عمل آوری سیلاژ ذرت علوفه ای شامل مراحل برداشت ذرت علوفه ای ، حمل ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای ، سیلو کردن ذرت علوفه ای.