مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی

جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)

مطالب و مقالات

18 اسفند 1401

پاستوریزه کردن چیست؟

فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
4 اردیبهشت 1400

جیره گاو تازه زا را با افزودنی های خوراکی تقویت کنید

جیره گاوهای تازه زا از آنجایی حائز اهمیت است که گاوها در چند روز و هفته های اول بعد از زایش با تنش ها و چالش های زیادی روبرو می شوند که بر عملکرد سیستم ایمنی گاوها تأثیر منفی می گذارد.
24 بهمن 1399

کمبود منیزیم در گوسفند ( بیماری کزاز علفی )

فیلم‌ های آموزشی

16 خرداد 1399

عمل آوری سیلاژ ذرت علوفه ای

ویدیوی خلاصه شده از فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت
25 فروردین 1399

فیلم آموزشی تشخیص درمان ورم پستان در گاو شیری

در این ویدیوی آموزشی با چگونگی تشخیص ورم پستان گاو شیری و همچنین با نحوه درمان ورم پستان گاو شیری در یک واحد پرورش گاو شیری آشنا می شوید.
10 بهمن 1401

کالبد شکافی گوسفند ، علت مرگ: نفخ شکم گوسفند

کالبد شکافی گوسفند بعد از مرگ حیوان می تواند کمک زیادی به تشخیص علت مرگ گوسفند کند. با این کار می توان از بروز تلفات بیشتر در گله جلوگیری کرد.

اخبار برگزیده صنعت دامپروری

18 اردیبهشت 1403

مرغ کیلویی چند؟ برچیده شدن صف‌های فروش با پر شدن محصولات

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی میزان تولید بیش از میزان مصرف است و حتما باید مرغ مازاد ذخیره و یا صادر شود. برای پایداری تولید، بهترین راه حل صادرات مرغ است که می‌تواند در ارزآوری هم نقش مهمی داشته باشد.
18 اردیبهشت 1403

قیمت کنجاله سویا به زودی کاهش می‌یابد

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: به زودی با برنامه‌هایی که در دستور کار داریم شاهد کاهش قیمت کنجاله سویا خواهیم بود و قرار است اقداماتی از قبیل عرضه مدت‌دار نهاده‌ها، تنوع و رقابت در حوزه کنجاله سویا صورت گیرد.
18 اردیبهشت 1403

کشورهای عربی منطقه متقاضی گوشت شتر ایران

کارشناس پرورش شتر گفت: چند شرکت چینی سالانه خواهان ۲ تا ۳ هزار تن شیرخشک شتر از ایران بوده و خیلی از کشور‌های عربی هم متقاضی گوشت شتر ایران هستند.