گوساله های شیری

0
0

سلام
به گوساله های شیری چقدر و تا کی شیر بدهیم؟

  • محمد 7 ماه قبل سوال کرد
  • آخرین ویرایش 7 ماه قبل
  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
0
0

در مورد گوساله ها روش های مختلفی برای شیردهی و از شیر گرفتن وجود دارد. به خصوص در سال های اخیر روش هایی که در آن گوساله را زودتر از شیر می گیرند طرفداران بیشتری یافته است و این به چند دلیل است: 1- پرورش با شیر گران است و ما هر چه زودتر گوساله را از شیر بگیریم به صرفه تر خواهد بود. 2- خطر بیماری ها، به خصوص اسهال در زمان شیرخوارگی بیشتر گوساله ها را تهدید می کند. 3- هر چه زودتر گوساله بتواند جیره جامد مصرف نماید، شکمبه سریع تر رشد کرده و حیوان زودتر به نشخوارکننده تبدیل خواهد شد.

بر اساس زمان، گوساله را می توان بعد از 5 تا 6 هفته، 8 هفته و 12 هفته از شیر گرفت ولی آنچه در ایران و در گاوداری ها متداول است بین 8 تا 12 هفتگی شیردهی می باشد. بنابراین مدت شیردهی، تعیین کننده مقدار شیر یا شیر خشک است.

بلافاصله پس از تولد، تغذیه گوساله بوسیله آغوز را شروع کنید. پس از آن تا یک هفته 6 کیلوگرم شیر یا شیرخشک را روزانه در دو تا سه وعده به گوساله بخورانید و بسته به سطح مدیریت شما در گاوداری بعد از این مدت، در دو نوبت شیردهی در روز و در هر وعده با 4 تا 5 کیلوگرم شیردهی را ادامه دهید و حداقل دو هفته قبل از شیرگیری، مصرف شیر را به روزانه 6 کیلوگرم کاهش داده و سرانجام به مدت یک هفته مقدار 3 کیلوگرم شیر در یک نوبت دراختیار گوساله قرار دهید (خاتمه شیردهی).

طی مرحله از شیرگیری گوساله 4 اصل زیر را باید رعایت کنید:

1- گوساله در زمان از شیرگیری حداقل وزنش به دو برابر وزن زمان تولدش رسیده باشد.

2- گوساله برای مدتی قادر به مصرف روزانه 1.8 کیلوگرم خوراک جامد (استارتر) شده باشد.

3- آب تازه و استارتر از اول هفته دوم در اختیار گوساله باشد.

4- یونجه بعد از 40 روزگی و به میزان 5 درصد از وزن استارتر در اختیار گوساله باشد.

موفق باشید.

برای آگاهی از ویژگیهای استارتر گوساله (خوراک آغازین گوساله) اینجا را بخوانید

  • شما باید برای ارسال دیدگاه شوید
نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفا جهت ثبت نام ابتدا یا ثبت نام کنید.

    شرکت دستچین در سال ۱۳۹۰ با نصب تجهیزات و ماشین آلات مدرن خشک کن اتوماتیک و پیوسته، زمینه فعالیت خود را توسعه و تعمیم داد بطوریکه قادر شد تا طیف گسترده ای از خدمات عملیات حرارتی را به سایر شرکتها و کارخانجات ارائه نماید. خشک کردن انواع دانه های ارزشمند و استراتژیک محصولات کشاورزی مانند دانه سویا تا انواع پسماندهای ارزشمند خطوط تولید کارخانجات صنایع مختلف غذایی و بطور کلی انجام عملیات حرارتی در جهت حذف رطوبت و جلوگیری از فساد هرگونه فرآورده و محصولی که از نظر اقتصادی ارزشمند باشد در سبد خدمات قابل ارائه شرکت قرار گرفت.

    نشانی

    استان اصفهان، آب نیل، اصفهان، ابتدای اتوبان ذوب آهن، کلیشاد، میدان آبنیل، ناحیه صنعتی وزیرآباد

    تلفن

    ۳۷۲۶۶۶۱۰ (۰۳۱)

    ایمیل

    info[at]dastchinco.ir

    سبد خرید