مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی

جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)

مطالب و مقالات

7 مرداد 1399

اسیدوز در گوسفند و بز (شناخت، تشخیص، پیشگیری و درمان)

بیماری اسیدوز شکمبه­ ای در گوسفند و بز معمولا در اثر مصرف بیش از اندازه نشاسته غلات رخ می­ دهد و موجب از بین رفتن میکروب های مفید و آسیب به لایه مخاطی دستگاه گوارش و در نتیجه بروز عدم تعادل در شکمبه، دهیدراته شدن و اسهال می گردد.
5 مرداد 1402

دوشیدن گاو چند بار در روز؟ 2 بار، 3بار یا بیشتر؟

گاوها چند بار در روز باید دوشیده شوند. دوشیدن گاو نزد گاوداران اروپایی  2 بار در روز انجام می شود و تعداد کمی از آنها برای به حداکثر رساندن تولید، دوشیدن گاوها را 3 بار در روز انجام می دهند.
18 اسفند 1401

پاستوریزه کردن چیست؟

فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.

فیلم‌ های آموزشی

16 خرداد 1399

عمل آوری سیلاژ ذرت

عمل آوری سیلوی ذرت علوفه ای شامل مراحل برداشت ذرت علوفه ای ، حمل ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای ، سیلو کردن ذرت علوفه ای
16 خرداد 1399

عمل آوری سیلاژ ذرت علوفه ای

ویدیوی خلاصه شده از فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت
22 اردیبهشت 1402

کارخانه خوراک دام دستچین عالی

کارخانه خوراک دام دستچین از نظر جغرافیایی در مرکز کشور در فاصله 30 کیلومتری شهر اصفهان و در مجاورت طبیعت بکر شاه کوه واقع گردیده و فرآیند تولید در کارخانه با رعایت پروتکل های صادره از سوی اداره کل دامپزشکی کشور انجام می گیرد.

اخبار برگزیده صنعت دامپروری

3 اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
4 فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه