مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی
جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)
مطالب و مقالات
7 مرداد 1399
7 مرداد 1399
بیماری اسیدوز شکمبه ای در گوسفند و بز معمولا در اثر مصرف بیش از اندازه نشاسته غلات رخ می دهد و موجب از بین رفتن میکروب های مفید و آسیب به لایه مخاطی دستگاه گوارش و در نتیجه بروز عدم تعادل در شکمبه، دهیدراته شدن و اسهال می گردد.
5 مرداد 1402
5 مرداد 1402
گاوها چند بار در روز باید دوشیده شوند. دوشیدن گاو نزد گاوداران اروپایی 2 بار در روز انجام می شود و تعداد کمی از آنها برای به حداکثر رساندن تولید، دوشیدن گاوها را 3 بار در روز انجام می دهند.
18 اسفند 1401
18 اسفند 1401
فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
فیلم های آموزشی
16 خرداد 1399
16 خرداد 1399
عمل آوری سیلوی ذرت علوفه ای شامل مراحل برداشت ذرت علوفه ای ، حمل ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای ، سیلو کردن ذرت علوفه ای
16 خرداد 1399
16 خرداد 1399
ویدیوی خلاصه شده از فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت
22 اردیبهشت 1402
22 اردیبهشت 1402
کارخانه خوراک دام دستچین از نظر جغرافیایی در مرکز کشور در فاصله 30 کیلومتری شهر اصفهان و در مجاورت طبیعت بکر شاه کوه واقع گردیده و فرآیند تولید در کارخانه با رعایت پروتکل های صادره از سوی اداره کل دامپزشکی کشور انجام می گیرد.
اخبار برگزیده صنعت دامپروری
3 اردیبهشت 1403
3 اردیبهشت 1403
اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
4 فروردین 1403
4 فروردین 1403
اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402
3 اسفند 1402
اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه