مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی

جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)

مطالب و مقالات

9 فروردین 1399

جمعیت میکروبی شکمبه گاو شیری باید متوازن باشد

جمعیت میکروبی شکمبه، گاو شیری را قادر می سازد تا مواد خوراکی دارای ارزش غذایی کم یا بدون ارزش غذایی را دریافت و آنها را به منبع انرژی و پروتئین قابل جذب تبدیل و برای تولید شیر استفاده کند.
18 اسفند 1401

پاستوریزه کردن چیست؟

فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
23 آبان 1398

آغوز میش و آغوز بز “طلای مایع دامدار”

آغوز بهترین منبع برای تقویت قوای جسمانی بره و بزغاله تازه متولد شده است و خوراندن آن به بره و بزغاله تازه تولد، شانس بقا و حفظ سلامت آنها را در هفته اول زندگی بالا می برد

فیلم‌ های آموزشی

12 دی 1401

نفخ شکم گوساله و برطرف کردن آن

در این کلیپ آموزشی یک دکتر دامپزشک نحوه رفع مشکل نفخ شکم گوساله را که به شدت دچار نفخ شکم شده است به نمایش در می آورد.
16 خرداد 1399

گاوداری تمام اتوماتیک در آمریکا

یازدید از یک گاوداری تمام اتوماتیک در آمریکا، در این بازدید با قسمتهای مختلفی شامل شیردوشی تمام اتوماتیک ، حمل شیر ، محل استراحت گاوهای شیرده و تغذیه گاو شیرده آشنا می شویم.
25 فروردین 1399

شناخت بز سانن و بز آلپاین

شناخت عمومی بز سانن و آلپاین از نظر ظاهری در این ویدیوی آموزشی کوتاه می تواند به افرادی که برای اولین بار به موضوع پرورش بزهای سانن و آلپاین فکر می کنند کمک کند.

اخبار برگزیده صنعت دامپروری

3 اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
4 فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه