مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی
جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)
مطالب و مقالات
18 اسفند 1401
18 اسفند 1401
فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
25 شهریور 1402
25 شهریور 1402
برای گاوهای شیری تقریباً 87 درصد وزن شیر را آب تشکیل می دهد و بین 56 تا 81 درصد وزن بدن دام را نیز آب تشکیل می دهد. در حقیقت، آب لازم برای گاوهای پرتولید (به ازای هر واحد وزن بدنی) بیشتر از دیگر پستانداران می باشد.
4 مهر 1399
4 مهر 1399
بیماری تب شیر بالینی گاوهای تازه زا را زمین گیر می کند و در بعضی مواقع با تولید بالای آغوز مرتبط است. تب شیر به ندرت در گاوهای شکم اول مشاهده می شود و در گاوهای شکم دوم به بالا رایج است.
فیلم های آموزشی
16 خرداد 1399
16 خرداد 1399
یازدید از یک گاوداری تمام اتوماتیک در آمریکا، در این بازدید با قسمتهای مختلفی شامل شیردوشی تمام اتوماتیک ، حمل شیر ، محل استراحت گاوهای شیرده و تغذیه گاو شیرده آشنا می شویم.
20 فروردین 1399
20 فروردین 1399
شاخ سوزی گوساله تلاشی برای کمک به مدیریت بهتر گاوداری است. شاخ سوزی یک عمل ضروری برای ایمنی انسان و حیوان از سوی انجمن دامپزشکی شناخته شده است.
16 خرداد 1399
16 خرداد 1399
ویدیوی خلاصه شده از فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت
اخبار برگزیده صنعت دامپروری
4 فروردین 1403
4 فروردین 1403
اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402
3 اسفند 1402
اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
1 بهمن 1402
1 بهمن 1402
اخبار دام طیور آبزیان بهمن 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه