مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی

جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)

مطالب و مقالات

18 اسفند 1401

پاستوریزه کردن چیست؟

فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
25 شهریور 1402

مصرف آب در گاوهای شیری

برای گاوهای شیری تقریباً 87 درصد وزن شیر را آب تشکیل می دهد و بین 56 تا 81 درصد وزن بدن دام را نیز آب تشکیل می دهد. در حقیقت، آب لازم برای گاوهای پرتولید (به ازای هر واحد وزن بدنی) بیشتر از دیگر پستانداران می باشد.
4 مهر 1399

بیماری تب شیر در گاوهای شکم دوم به بالا رایج تر است

بیماری تب شیر بالینی گاوهای تازه زا را زمین گیر می کند و در بعضی مواقع با تولید بالای آغوز مرتبط است. تب شیر به ندرت در گاوهای شکم اول مشاهده می شود و در گاوهای شکم دوم به بالا رایج است.

فیلم‌ های آموزشی

16 خرداد 1399

گاوداری تمام اتوماتیک در آمریکا

یازدید از یک گاوداری تمام اتوماتیک در آمریکا، در این بازدید با قسمتهای مختلفی شامل شیردوشی تمام اتوماتیک ، حمل شیر ، محل استراحت گاوهای شیرده و تغذیه گاو شیرده آشنا می شویم.
20 فروردین 1399

شاخ سوزی گوساله برای کمک به مدیریت گاوداری

شاخ سوزی گوساله تلاشی برای کمک به مدیریت بهتر گاوداری است. شاخ سوزی یک عمل ضروری برای ایمنی انسان و حیوان از سوی انجمن دامپزشکی شناخته شده است.
16 خرداد 1399

عمل آوری سیلاژ ذرت علوفه ای

ویدیوی خلاصه شده از فرآیند جمع آوری ذرت علوفه ای ، فشرده سازی ذرت علوفه ای و پوشاندن سیلاژ ذرت

اخبار برگزیده صنعت دامپروری

4 فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
1 بهمن 1402

اخبار دام طیور آبزیان بهمن 1402

اخبار دام طیور آبزیان بهمن 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه