خدمات تخصصی دام طیور آبزیان :
در سال ۱۳۹۴ مجتمع صنایع تبدیلی دستچین طی یک پروژه تحقیقاتی یک ساله موفق به دستیابی به تکنولوژی فرآوری دانه سویا و افزایش پروتئین عبوری دانه سویا (RUP) گردید. طی فرآیند فرآوری دانه سویا فاکتورهای ضد تغذیه ای موجود در دانه سویا حذف و به طور همزمان پروتئین عبوری (RUP) موجود در دانه سویا به میزان قابل ملاحظه افزایش یافت که محصول حاصل با دارا بودن ویژگی های پروتئین قابل جذب بالا و چربی بالای آماده جذب، تأثیر بسیار بالایی در افزایش تولید شیر و همچنین افزایش میزان چربی موجود در شیر به همراه دارد.
در فرآیند تولید فول فت سویا ، خطر فسادپذیری محصول به علت متلاشی شدن دانه سویا و آزاد شدن چربی و سپس اکسید شدن سریع آن بسیار بالا است در حالیکه محصول جدید به نام دانه سویای فرآوری شده پس از انجام فرآیند تولید به شکل دانه سویای کاملا سالم باقیمانده و امکان نگهداری آن بدون آنکه با خطر فساد روبرو باشد به مدت بسیار بالاتری وجود دارد.